مراحل ساخت استخر شنا

مراحل ساخت استخر شنا : استخر شنا به دو صورت  کلی برای انتخاب موجود می باشد. نوع اول آن که به صورت سنتی چندین قرن است که وجود داشته و اکنون نیز در تمامی استخر های عمومی از این شیوه استفاده می شود. اما نوع جدید و مدرن استخر های شنا نوع پیش ساخته آن می باشد که تا کنون در محل های گوناگونی نصب شده و مشتریان از آن نهایت بهره را می برند. استخر پیش ساخته مزایای بسیاری در مقایسه با استخر بتنی نا داشته که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. در صورتی که بخواهید یک استخر شنا بتنی راه اندازی کنید باید زمان زیادی را صرف کنید تا یک استخر برای تفریحات خود داشته باشید به علاوه هزینه ساخت آن نیز سرسام آور است. اما استخر های پیش ساخته که نوع جدید این محصولات هستند و توسط شرکت های اینتکس و بست وی و حتی اینتایم تولید شده است و مزیت های بسیاری در مقایسه با استخر های بتنی دارند. در ادامه قصد داریم تا مراحل ساخت استخر شنا پیش ساخته و استخر شنا بتنی را به ترتی برای شما بازگو کنیم. با ما همراه باشید.

مراحل ساخت استخر شنا بتنی

استخر شنا بتنی علاوه بر زحمت و هزینه بسیاری که برای ساخت آن وجود دارد، مدت زمان بیشتری برای نصب و راه اندازی آن نیاز است و از شرکت های مختلفی تجهیزات بسیاری می طلبد تا در نهایت و در مدت زمانی طولانی آن را نصب و راه اندازی کنید. به علاوه این استخر همیشگی و ثابت بوده و هیچگاه نمی توان آن را جابجا کرد. 

اولین مرحله ساخت استخر شنا پیاده کردن طرح مورد نظرتان بر روی کاغذ است. بسیاری استخر های سنتی مستطیلی شکل را دوست ندارند و ترجیح می دهند نتیجه متفاوت تر از آنچه سایرین می پندارند از آب در آید. به همین دلیل و در صورتی که اشکال هندسی خاصی مد نظرتان است بهتر است تا ان را بر روی کاغذ پیاده سازی کنید. دقت داشته باشید که در این مراحل ابعاد محل مورد نظرتان نیز باید پاسخگو باشد. 

دومین مرحله مربوط به دریافت مجوز های لازمه است و اغلب شرکت های معتبری پس از نهایی شدن طرح به دنبال مجوز های لازمه هستند. در ساین مجوز ها از محل های مختلفی و در زمان های مختلف به دلایل متنوعی ممکن است نیاز شود. از این رو می توان آن را یکی از مراحل مهم پیش از انجام و شروع ساخت استخر به حساب آورد.

در ادامه مراحل گود برداری را آغاز کنید. شروع گود برداری بسیار مهم بوده و باید با دقت انجام شود. با شروع گود برداری مراحل عملی استخر شما آغاز می شود. برای این کار از تجهیزات مدرت و متخصصان ویزه استفاده کنید تا در آینده مشکلی گریبان گیر شما نشود. تراز کردن و تنظیم شیب استخر چهارمین مرحله از ساخت استخر به حساب می آید. برخی عمق متفاوتی در قسمت های استخر نیاز دارند از این رو برای مثال عمق استخر در کمترین قسمت در حدود 50 سانتی متر و در عمیق ترین حالت نیز تا 3 و یا 4 متر می رسد که پیش از گودبرداری می بایست تصمیم قطعی در مورد آن را بگیرید و در ادامه و مرحله چهارم کف آن را با توجه به نیازتان صاف کنید. 

در مرحله بعد نوبت به آرماتور بندی بدنه استخر می باشد که می باست توسط شخص یا اشخاصی با تجربه انجام شود تا باعث ایجاد مشکل در مراحل و قدم های بعدی نشود. ششمین قدم از ساخت استخر لوله کشی برای انتقال اب است، برای لوله کشی باید از شخصی که تجربیات لازم در ساخت استخر را داشته باشد استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است صدمات جبران نا پذیری را در ادامه و در آینده  برایتان به همراه داشته باشد.  لازم به ذکر است که مرحله سیم کشی برای چراغ های استخر نیز صورت میگیرد و بهتر است برای این کار از لوله ها استفاده کنید چرا که ممکن است در آینده قصد تغییرات داشته باشید.

حال نوبت به بتن ریزی می رسد. برای این کار از نوع ویزه ای از بتن استفاده می شود که معمولا با چسب بتن ترکیب شده است با این ماده، بدنه استخر عایق کاری شده و نفوذ یا خروج آب به داخل آن تا حد زیادی غیر ممکن می شود. در ادامه کف استخر را تراز بندی کنید تا به حد استاندارد خود برسد. 

ساخت دیواره استخر در این مرحله انجام می شود برای ساخت دیواره استخر از بلوک های سیمانی استفاده کنید. و در کنار آن نیز بتن ریزی را فراموش نکنید تا به استحکام لازم برسد. در ادامه نوبت به عایق کاری کف و دیواره ها و زیبا سازی فضای استخر می رسد. برای عایق کردن از لایه نازکی از چسب بتن، پودر سنگ و سیمان سفید استفاده می شود. برای زیبا سازی نیز می توانید با مراجعه به محل های مخصوص از کاشی ها و اشکال تزئینی زیبا برای استخرتان استفاده کنید. پس از انجام این مراحل فضایی در پشت دیواره ها خالی می ماند که با استفاده از خاک یا موارد مشابه می بایست آن را محکم کرده و استحکام آن را برای همیشه حفظ کنید.

در آخرین مرحله فضای داخلی استخر را از آب پر کرده و از آن لذت ببرید. آب استخر های بتنی را نیز می توانید با استفاده از پمپ تصفیه اینتکس پاکیزه کنید تا به صورت مرتب نیاز به تعویض آب نباشد

مراحل ساخت استخر شنا پیش ساخته

استحر های پیش ساخته اما از مراحل ساخت بسیار ساده تری برخوردار هستند که باعث می شود دردسر های موجود برای ان کمتر شود و در مدت زمان کمتری بتوان به آنچه نیاز دارید برسید. از این رو خرید استخر های پیش ساخته از این نظر می توانند گزینه های بهتری به حساب آیند. در ادامه قصد داریم تا توضیحات کاملی را در مورد مراحل ساخت و نصب استخر پیش ساخته برای شما به همراه داشته باشیم.

اولین برای ساخت استخر پیش ساخته سفارش تلفنی ان است. ابتدا محلی که قصد نصب استخر را داشته باشید بیابید و در ادامه با اندازی گیری و انتخاب استخر مناسب از نظر ابعاد و کیفیت بر اساس توضیحات درج شده درون سایت با تهران اینتکس تماس بگیرید، دقت داشته باشید در ابعادی که اندازه گیری میکنید باید از هر سمت حدود 50 تا 80 سانتی متر فضای خالی بسته به نوع استخر وجود داشته باشد.

در ادامه در صورت نیاز و در صورت عدم آگاهی شما به اطلاعات محل یکی از همکاران ما برای مشاهده محل اعزام می شود. در غیر این صورت خود شما می توانید با مراجعه حضوری و پرداخت مبلغی به عنوان پیش بها سفارش خود را قطعی میکنید. در مواردی سفارش استخر بدون حضور مشتری نیز میسر است که در مورد شرایط آن می بایست با شرکت تماس و هماهنگی های لازم را پس از انتخاب محصول مورد نظر خودتان  داشته باشید.

در این مرحله در صورتی که استخر سفارش داده شده از جانب شما از نوع ایزی ست باشد در زمان سفارش و با پرداخت کامل مبلغ به شما تحویل داده می شود و شما نیز می توانید با پهن کردن زیر انداز و باد کردن قسمت بالای آن و در انتها پر کردن بدنه از آب، از استخر استفاده کنید. در غیر این صورت حضور همکاران ما برای راه اندازی و تضمین سلامت کالا الزامی می باشد.

پس از پهن کردن زیر انداز موجود در برخی بسته بندی ها بدنه استخر بر روی آن پهن می شود، سپس لبه های آلومینیومی آن بر اساس انچه در دفترچه راهنما هر استخر وجود دارد بر روی لبه استخر قرار دهید. به این صورت دیواره استخر آماده است و تنها به پایه های ان نیاز است. سپس پایه های استخر را که در مدل های مستطیلی به صورت (U) و در مدل های گرد به صورت ( I ) می باشد که در هر دو مدل در حال حاضر به صورت ماژولار می توانید آن را به بدنه استخر ( لبه ها ) متصل کنید. با بلند کردن پایه ها عملیات نصب استخر به پایان می رسد. در نظر داشته باشید که در مدل های گرد این پایه ها می بایست از کمربند موجود در بدنه و در مدل های مستطیلی از لایه های زیرین استخر که در صورت باز کردن متوجه وجود آن خواهید شد عبور دهید تا استقامت آن حفظ شود.

آخرین مرحله مربوط به نصب پمپ تصفیه می باشد پمپ های فیلتری نیاز به دانش خاصی برای نصب ندارند اما نصب پمپ های شنی که قدرت و کیفیت عمل بیشتری نیز دارند مستلزم وجود متخصص با تجربه است با این وجود در صورتی که به زبان انگلیسی تا حد لازم تسلط داشته باشید می توانید طبق دستور العمل های لازمه آن را نصب کنی. 

در میان مراحل بالا تنها قسمت چهارم آن عملی می باشد که با صرف مدت حداکثر دو ساعت به سرانجام می رسد. که در مقایسه با امور مربوط به استخر های بتنی که هم زمان زیادی را می طلبد و هم زحمت زیادی به همراه دارد به علاوه پس از تمام شدم مراحل نصب باید زمان زیادی را صرف تمیز کردن محیط استخر نصب شده داشته باشید و هزینه های آن نیز گزاف و سر سام آور است. از این رو پیشنهاد ما به شما خرید استخر های پیش ساخته شرکت های اینتکس و بست وی را پیشنهاد میکنیم.