تشک بادی بخرم یا تشک فنری ؟ کدام بهتر است ؟ مزایا و معایب تشک بادی چیست ؟ آیا تشک بادی برای خواب شبانه راحت است ؟ تشک های فنری چی ویژگی هایی دارند ؟ خرید تشک بادی یا فنری مناسب با نیازها و سلیقه می تواند یکی از چالش ها باشد . تشک ها نقش بسیار مهمی در هنگام خواب دارند و تشکی ایده آل می باشد که بهترین حالت را برای قرار گیری بدن فراهم آورد . تشک ها در حالت کلی به دو دسته تشک های بادی و تشک های فنری تقسیم می شوند که هر کدام از آن ها دارای مزایا و معایبی می باشند که در ادامه این راه و برای جواب گویی به این سوالات به آن ها اشاره می کنیم تا با اطمینان خاطر و اطلاعات جامع بتوانید اقدام به خرید تشک بادی مناسب خود نمایید .
تشک های بادی از نظر ابعاد ، وزن ، آرگونوی ساخت و جنس بدنه در طرح ها و مدل های مختلفی روانه بازارهای جهانی می شوند . که بنا به سلیقه خود می توانید از آن استفاده نمایید . تشک بادی مورد نظر خود را تهیه کنید . ابعاد تشک بادی با توجه به ظرفیت افرادی که بر روی آن قرار می گیردند متفاوت است . تشک های بادی دارای ظرفیت های یک و دو نفره می باشد . به صورت تقریبی اندازه های تشک های بادی یک نفره به صورت استاندارد بالغ بر 100*190 سانتی متر می باشد و قابلیت تحملی وزنی بالغ بر 136 کیلو گرم دارند . قابلیت تحمل وزن در تشک های بادی بسیار مهم می باشد و در بر آورده کردن نیازهای شما عزیزان تاثیر بسزایی خواهد داشت ، پس در هنگام محصولات بادی حتما به قابلیت تحمل وزن درج شده بر روی دسته بندی توجه نمایید . اما تشک های بادی دو نفره ابعادی به اندازه های 150*200 سانتی متر می باشند و قابلیت تحمل وزن آن ها 273 کیلو گرم است که نشان از کیفیت ساخت بالا دارد و از استانداردهای جهانی تعیین شده برای محصولات بادی پیروی می کند تا به خوبی بتواند وزن افراد استفاده کننده را بر روی خود مهار نماید .
جنس بدنه تشک های بادی از ویژگی های کلیدی دیگری می باشد که در راحتی هنگام استفاده و استحکام محصول نقش بسزایی دارد و باید در هنگام خرید آشنایی کامل با این اجناس داشته باشید . در هنگام ساخت تشک های بادی به صورت متداول از دو نوع جنس پی وی سی و وینیل استفاده می شود که علاوه بر تشک های بادی ، پایه ثابت اکثر محصولات بادی به شمار می آید . پی وی سی و وینیل تقریبا مشابه یکدیگر می باشند و اختلاف آن ها در تعدد مدل های جنس پی وی سی است . پی وی سی دارای مدل های پی وی سی جیر یا همان مخمل ، پی وی سی طرح چرم ، پی وی سی طرح چرم مات و پی وی سی طرح چرم شفاف می باشد که بسته به سیاست های کمپانی سازنده و همچنین نیازهای مشتری از این اجناس در بخش های مختلف استفاده می شود . در ساخت رویه تشک های بادی از پی وی سی جیر استفاده می شود که علاوه بر کیفیت و مقاومت بسیار بالایی که دارد ، دارای نرمی و انعطاف پذیری ایده آلی است و به خوبی می تواند برای شما تداعی کننده تشک های بادی سنتی باشد . آرگونومی ساخت تشک های بادی به گونه ای می باشد که در بخش رویه آن از پی وی سی جیر و در بهش های کناری و کف از پی وی سی طرح چرم و در اغلب موارد دو لایه استفاده می شود که از کیفیت و مقاومت بسیار بالاتری نسبت به تک لایه برخوردار است .
برند های بسیاری در حوزه تولید محصولات بادی فعالیت می کنند که از محبوب ترین و با کیفیت ترین برند ها می توان به برند اینتکس و بست وی اشاره کرد . برند اینتکس در سال 2000 در کشور ایالات متحده پای به عرصه تولید محصولات بادی گذاشت . تشک بادی نیز یکی از برترین و پر فروش ترین محصولات این برند می باشد که از همان ابتدا همراه با محصولات بادی متنوع دیگر روانه بازار شده . این برند آمریکایی در ابتدای فعالیت خود دست به تولید انواع تشک بادی , استخر بادی , عروسک های بادی , مبل بادی کودک , انواع پمپ باد اینتکس , چادر بازی کودکان زد که با گذشت زمان و با کسب کردن تجربه در تولید و نسبت به نیاز مشتریان دیگر ، تولیدات خود را که شامل قلعه بادی کودک , تشک بادی جامپینگ , استخر پیش ساخته , چادر بازی کودک , قایق بادی , کاناپه بادی , وان بادی , انواع جکوزی پیش ساخته , پمپ باد برقی , تخت بادی , پمپ تصفیه آب استخر را روانه بازارهای جهانی کرد . امروزه برند اینتکس به یکی از کمپانی های محبوب و مرجع تبدیل شده است . اما از دیگر غول های تولید محصولات بادی می توان به برند بست وی اشاره کرد که پس از اینتکس پای به بازار گذاشت . این برند در کشور چین تاسیس شده است اما به طور کلی با محصولاتی که از کشور چین وارد می شود و ایرانیان سراغ دارند متفاوت است . این برند محصولات خود را به تمامی کشور های دنیا از جمله آمریکا ، کانادا و کشورهای اروپایی صادر می کند و کیفیتی مثال زدنی را به همراه نوآوری دارد .
تشک های بادی دارای مزایا و معایبی می باشد که در ادامه این بحث ابتدا به مزایای آن اشاره می کنیم : 1 - تشک های بادی در حالتی که خالی از باد می باشند ، حجم بسیار کمی را اشغال می کنند و به همین خاطر از تشک های بادی فنری بهتر می باشند و به راحتی قابل جا به جایی هستند ، از همین رو میتوانند بهترین گزینه برای استفاده در مسافرت ها باشند . 2 - وزن تشک های بادی به نسبت تشک های بادی فنری بسیار سبک تر می باشد و این عمر جا به جایی محصول را به حد قابل توجهی راحت تر می کند . برخی از تشک های بادی کمپینگ دارای وزنی زیر یک کیلو گرم می باشند و این امر باعث می شود که در هنگام سفر و یا کوهنوری و کمپینگ به راحتی بتوانید این محصولات را با خود در مسافت های طولانی طی نمایید . 3 - در ساختار داخلی برخی تشک های بادی از الیاف و ساختار طبی استفاده شده است که بسیار مناسب برای بیماران عضلانی و استخوانی می باشد . رویه این تشک های مخصوص به صورت مواج تعبیه شده است و به خوبی در جهت گردش هوا میان بدن و سطح تشک عمل کرده و از تعریق بدن جلوگیری به عمل می آورد از جمله این تشک ها می توان به تشک بادی یک نفره الیاف دار اینتکس اشاره کرد . تشک های بادی به توجه به ساختار استانداردی که دارند ، دارای معایب نه چندان زیادی می باشند از جمله یکی از عیب های آن ها می توان به آسیب پذیر بودن بدنه اشاره کرد . جنس اصلی تشکیل دهنده محصولات بادی از پی وی سی می باشد که یک نوع پلاستیک است . به طبع از پلاستیک تصوراتی در ذهن دارید و می توانید مراقبت های ویژه ای را از آن داشته باشید اما این پلاستیک به صورت دو لایه و فشرده می باشد و مقاومت بالایی دارد ، اما به هنگام استفاده از آن محصول را از حرارات و اشیا تیز و برنده دور نگه دارید زیرا محصولات بادی در برابر این نوع اشیا به صورت جدی آسیب پذیر می باشند که برای این مشکل نیز راه حلی وجود دارد و می توانید از برچسب تعمییرات استفاده نمایید اما این در صورتی می باشد که خراش موجود بر روی بدنه بزرگ نباشد . همچنین حرارت نیز می تواند آسیب به بدنه محصولات بادی بزند و از قرار دادن تشک های بادی در کنار بخاری و یا در کمپینگ ها در کنار آتش باید خودداری نمایید .
راه اندازی تشک های بادی به سادگی آب خوردن و در ظرف مدت 3 الی 4 دقیقه امکان پذیر است . در مقوله راه اندازی ، تشک های بادی به دو دسته : تشک های بادی با پمپ باد سرخود و تشک های بادی بدون پمپ باد سرخود تقسیم می شوند . تشک هایی که دارای پمپ باد می باشند به راحتی و با اتصال پمپ باد به برق و زدن یک دکمه در مدت زمان تقریبی 3 الی 4 دقیقه قابل راه اندازی هستند و شکل کلی را به خود می گیرند . اما در هنگام خرید اگر تشک بادی شما مجهز به پمپ باد سرخود نبود ، حتما پمپ باد مجزا برای راه اندازی محصول خریداری نمایید . لازم به ذکر است که برخی تشک های بادی کمپینگ که به تازگی روانه بازاهای جهانی شده اند ، توسط دهان اما به سختی باد می شوند و در شرایط اضطراری می توانید از آن ها استفاده نمایید .
تشک های فنری دارای انواع بسیار مختلفی می باشند و در ایران توسط برندهای بسیاری روانه بازار شده اند که تشخیص تشک های با کیفیت و اصل را کمی سخت کرده است . تشک های بادی که دارای وزنی سبک و رویه ای بسیار نرم می باشند به درد خواب های شبانه نمی خورند و به صورت خودمانی بگوییم تقلبی هستند زیرا با توجه به ساختاری که در هنگام خواب برای شما فراهم می آورند ، بدن را در حالت ایده آل قرار نمی دهند و بعد از خواب خستگی در بدن شما می ماند . در هنگام خرید تشک های فنری بادی توجه داشته باشید که فنر های تشک به صورت کامل سفت باشد و به هنگام خوابیدن بر روی آن فرو نرود . تشک های بادی در انواع مختلفی روانه بازار های ایران شده اند که در ادامه مطلب به برخی از برترین انواع تشک های فنری اشاره می کنیم . 1 - تشک های لاتکس طبیعی دارای هسته ای از فنر و فوم های انعطاف پذیر هستند . اگر قصد خرید یک تشک لاتکس با هسته فوم را دارید، بهتر است از فوم طبیعی استفاده کنید تا مواد پلی اورتان که دارای ترکیبات نفتی هستند در آن وجود نداشته باشند . 2 - تشک با نخ های آلی از سری تشک های همانند تشک های پشمی می باشد که سازگاری بالایی با محیط زیست دارند و از لحاظ ضد حریق بودن خیال شما را به طور کلی راحت می کنند . این تشک ها به علت دارا بودن الیاف پشمی درون ساختار خود مناسب برای اکثر فرادی که حساسیت دارند نمی باشد و قبل از خرید این تشک ها در مورد حساسیت خود به طور کامل تحقیق نماید . 3 - تشک های اسفنجی و فنری گزینه بعدی و بهترین گزینه برای استفاده در اتاق های خواب می باشد و اکثر تشک های موجود در بازار های ایران از این دسته به شمار می آید . این تشک ها دارای ساختاری سفت می باشند که به خوبی آرگونومی بدن را حفظ کرده و مناسب برای بیماران می باشد .
در ادامه این مطلب باید عنوان کرد که ب توجه به مطالب ذکر شده و بسته به شرایطی محیطی و بدنی که دارید تصمیم انتخاب تشک بادی یا تشک فنری امری کاملا سلیقه ای می باشد و ما در نمایندگی اینتکس طبق تجربیات خود سعی کردیم که در این تصمیم گیری نقش بسزا داشته باشیم .
دیدگاه خود را بنویسید